EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verzorgende in de Wijk

Ben je opzoek naar een werkgever in Amstelveen, waar we er zijn voor onze bewoners en heb jij kwaliteit van zorg leveren hoog in het vaandel?! Ben je zelfstandig in je vak, gastvrij en klantvriendelijk, kom dan werken als Verzorgende IG in de Wijk!

Aangenaam! Wij zijn Brentano. Dé zorgorganisatie voor senioren in Amstelveen. Brentano gelooft in de kracht van samen. We zijn een verbinder in de buurt (een goede buur), waar we streven naar zelf- en samenredzaam zijn. Wij werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en zetten ons in voor het behoud van autonomie en veerkracht van mensen. Dit doen wij door oprechte aandacht voor onze medewerkers, onze bewoners en ons netwerk. Brentano zet zich in voor werkgeluk met betekenisvol werk waar men samen voldoening en plezier in ervaart. We benutten talent en bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei. En wij zetten volop in op zeggenschap & veerkracht van onze professionals! Zorgvuldig, aangenaam en betrouwbaar zijn onze kernwaarden.

Wat ga je doen?

Voor één van onze wijken, zijn we op zoek naar een Verzorgende IG. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg in de wijk. Je helpt onze cliënten thuis met handelingen die zij niet langer meer zelf kunnen doen en houdt hun lichamelijk en geestelijke conditie in de gaten. Verder signaleer je snel eventuele afwijkingen en onderneem je vervolgstappen hiervoor. Het contact met collega’s en cliënten is erg belangrijk binnen onze organisatie en we zorgen er samen voor dat we het leuk hebben met elkaar.

Wat vragen wij van jou:

  • Je hebt een afgerond diploma Verzorgende IG MBO niveau 3;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de (thuis)zorg (ouderenzorg is een pré);
  • Je bent sociaal, flexibel en zeer zelfstandig;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. 

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je de ruimte om je beroep in de volle breedte uit te oefenen, inclusief het verbeteren van de kwaliteit van zorg .Het gezellige kantoor bevindt zich in een van onze woonlocaties en ligt centraal in Amstelveen, vlakbij de Amstelveense Poel en het Stadshart.Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en interne trainingen mogelijk. In deze functie wordt je salaris ingeschaald, afhankelijk van je opleiding en ervaring, volgens onze VVT-CAO in schaal FWG 35. Je krijgt een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8%, fietsplan, goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij collectieve ziektekostenverzekering. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Word jij onze gezellige nieuwe collega? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie! Wil je meer weten over de vacature neem dan vrijblijvend contact op met Cynthia van Ling op nummer 020-6419351 en/of mail naar werving@brentano.nl.