EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verzorgende in de Wijk

Kom je werken als Verzorgende IG in de Wijk bij de leukste zorgorganisatie van Amstelveen?

Voor één van onze wijken, zijn we op zoek naar een Verzorgende IG. Samen met je collega’s ben je dan verantwoordelijk voor de zorg in de wijk. Je helpt onze cliënten thuis met handelingen die zij niet langer meer zelf kunnen doen en houdt hun lichamelijk en geestelijke conditie in de gaten. Verder signaleer je snel eventuele afwijkingen en onderneem je vervolgstappen hiervoor. Het contact met collega’s en cliënten is erg belangrijk binnen onze organisatie en we zorgen er samen voor dat we het leuk hebben met elkaar.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgerond diploma Verzorgende IG MBO niveau 3;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de (thuis)zorg (ouderenzorg een pré);
  • Je bent sociaal, flexibel en zeer zelfstandig;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. 

Wat bieden wij?

Bij Brentano vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen doen, om deze reden krijgt elke wijkmedewerker een elektrische fiets (ook voor privé gebruik),  een IPad en mobiele telefoon zodat je te allen tijde kan communiceren met je collega's en de mantelzorgers, en zijn er diverse opleidingsmogelijkheden en interne trainingen mogelijk. Voor deze functie is het salaris ingeschaald, afhankelijk van je opleiding en ervaring, volgens onze VVT-CAO in schaal  FWG 35. Je krijgt een eindejaarsuitkering 8.33%, een goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij collectieve ziektekostenverzekering. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Word jij ons nieuwe collega?! Wij kijken uit naar je sollicitatie, deze ontvangen wij graag voorzien van CV en motivatiebrief. Wil je meer weten over de vacature neem dan vrijblijvend contact op met Cynthia van Ling op nummer 020-6419351 en/ of mail naar werving@brentano.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!