EmailTwitterFacebookLinkedIn

Helpende Plus Wijkteam Flexpool!

Wij zoeken leuke nieuwe collega’s die onze flexpool wijkteams komen versterken! Bij Brentano werken wij in kleine, gezellige teams en kennen wij elkaar allemaal! Het contact met de collega’s en de cliënten is erg belangrijk binnen onze organisatie, wij hebben het leuk samen!

Wij zijn voor onze wijkteams op zoek naar flexibel inzetbare Helpende Plus kandidaten. Je komt bij onze cliënten thuis en zorgt, samen met je collega's, voor cliënten met fysieke beperkingen en/of psychogeriatrische problematiek. Je werkt in de Wijkteams nauw samen met je collega’s: Helpende, Verzorgenden IG’s en Wijkverpleegkundigen. Als collega’s vul je elkaar aan en zo kunnen wij onze cliënten kwalitatief hoge zorg aanbieden.

Het zorgen voor anderen zit in je bloed, je komt elke dag met een glimlach op je gezicht naar je werk omdat je doet wat je het liefst doet!

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma MBO 2 helpende aangevuld met een Helpende Plus certificaat
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de ouderenzorg
  • Je hebt belangstelling voor de ontwikkelingen in de ouderenzorg
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, bent zelfstandig, oplossingsgericht en hebt gevoel voor service en kwaliteit
  • Je bent in staat zowel zelfstandig te werken als samen te werken met familie, vrijwilligers en collega’s
  • Je bent flexibel inzetbaar

Wat bieden wij?

Wij bieden je een boeiende functie in de flexpool van een professionele werkomgeving met deskundige en gepassioneerde collega’s. Je wordt ingezet op onze verschillende wijkteams in Amstelveen, het aantal uur verschilt per week en gaat in overleg.

Brentano biedt haar werknemers o.a. diverse opleidingsmogelijkheden, interne trainingen in werktijd, eindejaarsuitkering 8,33%, goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en een fietsenplan. Doorgroeimogelijkheden en/of mogelijkheden om je te specialiseren.

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald volgens onze VVT-CAO FWG 30.

Word jij onze nieuwe collega? Wij kijken uit naar je sollicitatie. Deze ontvangen we graag voorzien van CV en motivatiebrief. Wil je meer weten over de vacature neem dan contact op met Cynthia van Ling op nummer 020-6419351 of mail naar werving@brentano.nl