EmailTwitterFacebookLinkedIn

Helpende Plus Wijkteam Flexpool!

Ben jij op zoek naar een werkgever in Amstelveen, waar we er zijn voor onze bewoners?! Kom werken bij Brentano! Wij zoeken leuke nieuwe collega's die onze flexpool wijkteams komen versterken!

Aangenaam! Wij zijn Brentano. Dé zorgorganisatie voor senioren in Amstelveen. Brentano gelooft in de kracht van samen. We zijn een verbinder in de buurt (een goede buur), waar we streven naar zelf- en samenredzaam zijn. Wij werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en zetten ons in voor het behoud van autonomie en veerkracht van mensen. Dit doen wij door oprechte aandacht voor onze medewerkers, onze bewoners en ons netwerk. Brentano zet zich in voor werkgeluk met betekenisvol werk waar men samen voldoening en plezier in ervaart. We benutten talent en bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei. En wij zetten volop in op zeggenschap & veerkracht van onze professionals! Zorgvuldig, aangenaam en betrouwbaar zijn onze kernwaarden.

Wat ga je doen? 

Wij zijn voor onze wijkteams op zoek naar flexibel inzetbare Helpende Plus kandidaten. Je komt bij onze cliënten thuis en zorgt, samen met je collega's, voor cliënten met fysieke beperkingen en/of psychogeriatrische problematiek. Je werkt in de Wijkteams nauw samen met je collega’s: Helpende, Verzorgenden IG’s en Wijkverpleegkundigen. Als collega’s vul je elkaar aan en zo kunnen wij onze cliënten kwalitatief hoge zorg aanbieden.

Het zorgen voor anderen zit in je bloed, je komt elke dag met een glimlach op je gezicht naar je werk omdat je doet wat je het liefst doet!

Wat vragen wij van jou;

  • Je bent in het bezit van het diploma MBO 2 helpende aangevuld met een Helpende Plus certificaat;
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de ouderenzorg;
  • Je hebt belangstelling voor de ontwikkelingen in de ouderenzorg;
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, bent zelfstandig, oplossingsgericht en hebt gevoel voor service en kwaliteit;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig te werken als samen te werken met familie, vrijwilligers en collega’s;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je de ruimte om je beroep in de volle breedte uit te oefenen, inclusief het verbeteren van de kwaliteit van zorg .Het gezellige kantoor bevindt zich in een van onze woonlocaties en ligt centraal in Amstelveen, vlakbij de Amstelveense Poel en het Stadshart.Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en interne trainingen mogelijk. In deze functie wordt je salaris ingeschaald, afhankelijk van je opleiding en ervaring, volgens onze VVT-CAO in schaal FWG 30. Je krijgt een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8%, fietsplan, goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij collectieve ziektekostenverzekering. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Word jij onze gezellige nieuwe collega? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie! Wil je meer weten over de vacature neem dan vrijblijvend contact op met Cynthia van Ling op nummer 020-6419351 en/of mail naar werving@brentano.nl.