EmailTwitterFacebookLinkedIn

Coach

Prettige dagen en plezierig werken zijn beter en makkelijker bereikbaar als onze vakmensen hun werk dicht bij de bewoners zelf regelen. Daarom organiseren de teams het werk steeds meer zelf.  

We zoeken een collega die samen met de teams het proces van zelforganisatie vormgeeft en vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Iemand die zich ‘verwondert’ over ‘de ingesleten paden’, ‘de blinde vlekken’  en de ‘ja maars.’

Binnen deze functie coach je teams in hun ontwikkeling naar een zelf organiserend team en bepaal je samen met medewerkers in welke vorm coaching nodig is. Je past interventies toe afgestemd op de fase van teamontwikkeling en vervuld hierbij verschillende rollen. Je draagt gezamenlijk met de collega’s zorg voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Je coacht, faciliteert, stimuleert en begeleidt de ontwikkeling van de zelf organiserende teams. Het is belangrijk dat de Coach de teams stimuleert op het gebied van samenwerking, communicatie en het geven van feedback. Binnen deze functie geef je individuele en teamgerichte coaching aan de medewerkers van de teams. Samen willen leren, niet oordelen en bij het team laten wat van het team is zal hier de toon zijn.

Functie eisen:

 • Je hebt minimaal een diploma op HBO niveau (met zorg achtergrond);

   

 • Je hebt ervaring met team coaching;

   

 • Je hebt kennis van verander- en teamprocessen;

   

 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;

   

 • Je bent praktisch ingesteld (niet te ‘wollig’);

   

 • Je bent communicatief en sociaal vaardig;

   

 • Je beschikt over een ondersteunende en open houding. Je bent flexibel en zichtbaar aanwezig;

   

 • Je bent ondernemend, durft initiatief te nemen en beschikt over zelf reflecterend vermogen.

   

Wat wij bieden:

Bij Brentano houden we van vakmensen. Brentano biedt haar werknemers een gedegen arbeidsvoorwaardenpakket met voor deze functie een salaris ingeschaald en afhankelijk van achtergrond en ervaring volgens onze VVT-CAO FWG 55. Je krijgt opleidingsmogelijkheden, interne trainingen in werktijd en een eindejaarsuitkering, een  goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, fietsenplan.

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Deze ontvangen wij graag voorzien van CV en motivatiebrief via bijgaande links.

Wil je meer weten over de vacature neem dan vrijblijvend contact op met personeelszaken. Bereikbaar via nummer 020-6419351.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!